Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

МОБІЛЬНИЙ КОНСУЛЬТАТИВНИЙ ПУНКТ НАДАВАВ ПРАВОВУ ДОПОМОГУ МЕШКАНЦЯМ ЧАПЛИНСЬКОГО РАЙОНУ

Дата: 10.05.2018 08:25
Кількість переглядів: 794

07 травня  2018 року мобільний консультативний пункт під головуванням першого заступника начальника Головного територіального управління юстиції  Олега  Предместнікова за участю фахівців Головного територіального управління юстиції та спеціалістів системи безоплатної правової допомоги консультували  жителів сіл Хрестівка та  Преображенка Чаплинського району.

До консультативного пункту звернулися більше десятка громадян, яких переважно турбували питання щодо земельних, трудових, спадкових правовідносин та пенсійного забезпечення.

Окрім того, команда Херсонської юстиції проінформувала мешканців Чаплинського району про запроваджені Мін’юстом пілотні пректи, особливу увагу було приділено реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!», який націлений на формування нової правової свідомості громадян, інформування про дієві механізми захисту щодо порушених прав.

Також заступник керівника ГТУЮ у Херсонській області разом з Сільским головою Володимиром Артющенком мав нагоду навідатись та поспілкуватися з керівництвом Преображенської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Преображенського ясла-садку.

Створення мобільних точок доступу є дуже корисним для сільського населення, оскільки жителі віддалених районів можуть отримати за місцем проживання правову консультацію. В разі потреби, – скористатися послугами адвокатів, що співпрацюють з місцевими центрами, з метою захисту від обвинувачення, здійснення представництва інтересів та складання документів процесуального характеру.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень