Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ ПАМ'ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

Дата: 21.02.2018 14:32
Кількість переглядів: 1071

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 23 серпня 2017 року № 574-р «Про затвердження плану заходів із вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні на період до 2020 року», наказу відділу освіти, культури, молоді і спорту Хрестівської сільської ради від 19 вересня 2017 року № 168 «Про розроблення плану заходів», плану роботи сільських будинків культури 20 лютого 2018 року у сільських будинках культури Хрестівської сільської з метою надання належної шани патріотизму й мужності громадян, які у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави,  були проведені заходи виховного характеру.

Працівники Надеждівського сільського будинку культури  спільно із педагогами Надеждівської школи  організували (з учнями 8-11 класів) історичну годину вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні.

20 лютого у бібліотеці Хрестівського сільського будинку культури пройшла акція пам’яті «Герої не вмирають», під час якої «пролетіли» інформаційні хвилини: «2014 рік. Майдан-війна». Акція відбулася за підтримки учнів Хрестівської ЗОШ.

У Новонаталівській сільській бібліотеці зроблено виставку «Герої не вмирають». З дітьми і молоддю в будинку культури продивилися фільм – реквієм «Небесна Сотня у вирій полетіла».  Також виготовлено стенд «Герої не вмирають».

20 лютого 2018 року до Дня увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні в Шевченківській сільській бібліотеці разом з сільським будинком культури  було проведено виховний захід і тематична фото-виставка: «Небесна сотня – герої нашого часу!» та тематичний вечір «А їх зустріли небеса». З учнями було обговорено тему найстрашніших і найважчих подій, які стались 20 лютого 2014 року в Чорний четвер.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень