Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СУБСИДІЯ ЧЕРЕЗ ІНТЕРНЕТ: ЗРУЧНО ТА ПРОСТО !

Дата: 08.02.2018 16:20
Кількість переглядів: 702

    Фото без опису На жаль, під час оформлення житлово-комунальної субсидії, багатьом українцям досі доводиться стикатися з чергами. Втрата часу, зусиль та нервів не тільки не додає гарного настрою, але й засмучує людей, які і так перебувають у непростих обставинах, потребують додаткової уваги та підтримки від держави.

    Одним із шляхів розв’язання цієї проблеми має стати якнайширше впровадження сучасних механізмів електронного урядування і спрощення бюрократичних процедур. Саме такі цілі переслідує волонтерський проект iGov, наближаючи державні послуги до громадян. На спеціально створеному порталі https://igov.org.ua у режимі онлайн вже запущено понад 420 адміністративних послуг, більше 100-та з яких доступні і жителям Херсонщини.

      Особливо актуальними серед них стали Інтернет-сервіси, що допомагають спростити життя вразливим верствам населення. Так, на порталі iGov можна не тільки дистанційно подати документи на оформлення житлово-комунальної субсидії https://igov.org.ua/service/654/general, але й перевірити інформацію про стан її нарахування https://igov.org.ua/service/21/general. Для цього необхідно перейти за вказаними посиланнями, обрати Херсонську область і район, в якому проживаєте, та виконати нескладні інструкції.

    Розібратися, як замовити ці онлайн-послуги, допоможе і відеоролик, створений херсонською командою волонтерів iGov https://www.youtube.com/watch?v=H3U0nJhOO8A.

    Завдяки використанню Інтернет-системи iGov можна зекономить час і гроші, особливо тим людям, які проживають у віддалених сільських населених пунктах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень