Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОСЛУГИ ФІСКАЛЬНОЇ СЛУЖБИ МОЖНА ЗАМОВИТИ ЧЕРЕЗ ІНТЕРНЕТ

Дата: 26.02.2018 11:25
Кількість переглядів: 1179

На Херсонщині скористатися послугами державної фіскальної служби у режимі онлайн можуть не тільки жителі обласного центру або інших міст, але і найвіддаленіших сільських населених пунктів.

Такі можливості стали доступними завдяки підключенню усіх територіальних органів Головного управління ДФС в області до інноваційного волонтерського проекту – системи державних електронних послуг iGov (https://igov.org.ua/).

Завдяки цьому через Інтернет можна замовити ряд послуг, вкрай актуальних для представників бізнесу, службовців та інших платників податків під час підготовки фінансової звітності, заповнення декларацій тощо.

Ось перелік тих, кому вже потрібно готуватися до щорічного декларування, яке проводиться до 1 квітня:

- уповноважені на виконання функцій держави та місцевого самоврядування;

- народні депутати України, депутати місцевих рад, сільські, селищні, міські голови;

- державні службовці, посадові особи місцевого самоврядування;

- військові посадові особи Збройних Сил України;

- поліцейські та поліцейські податкової поліції та інші.

Для заповнення декларації потрібна довідка про доходи фізичних осіб від Державної фінансової служби, яку можна отримати за допомогою iGov за посиланням: https://igov.org.ua/service/655/general. Як замовити таку послугу, можна переглянути тут: https://www.facebook.com/iGovKherson/videos/2062349950714164/.

Також на порталі iGov доступна можливість замовити:

- довідку про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами державної фіскальної служби (https://igov.org.ua/service/376/general);

- витяг з реєстру платників єдиного податку (https://igov.org.ua/service/368/general).

За відповідними посиланнями містяться нескладні покрокові інструкції, що дозволяють зробити процес користування онлайн-сервісами зрозумілим і комфортним.

Ще одна електронна послуга фіскального характеру – запит щодо отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків (https://igov.org.ua/service/1561/general) – доступна на порталі iGov не тільки мешканцям області, а і всім жителям нашої країни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень