Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ХЕРСОНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ДОЛУЧИВСЯ ДО СИСТЕМИ iGov

Дата: 31.01.2018 08:28
Кількість переглядів: 878

На Херсонщині до волонтерського проекту електронних державних послуг iGov (https://igov.org.ua/) продовжують приєднуватися не тільки місцеві органи влади, а й вищі навчальні заклади.

         Услід за ХНТУ до цієї Інтернет-системи долучився Херсонський державний аграрний університет. Відтепер на його базі запущено онлайн-послугу щодо проведення атестації з володіння державною мовою. Цей електронний сервіс вкрай актуальний для людей, які мають намір вступити на державну службу, особливо жителів віддалених районів Херсонської області.

         Для того, щоб зекономити зусилля і гроші на дорогу, претендентам на посади в органах влади достатньо увійти на портал iGov за посиланням: https://igov.org.ua/service/297/general, пройти авторизацію та подати відповідну заяву, виконавши нескладні покрокові інструкції, обравши зручні для себе дату і час. Після цього заявнику залишиться лише з’явитися в університеті для проходження атестації.

         Запуск цієї електронної послуги у Херсонському державному аграрному університеті став можливим завдяки особистій підтримці його ректора Юрія Кирилова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень